Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας της

ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

Η Διεύθυνση της επιχείρησης παίζει ένα ενεργό ρόλο έτσι που να αντιλαμβάνεται καθημερινά ότι τηρείται η βασική αρχή της επιχείρησης, δηλαδή η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.


ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Η επιχείρηση στελεχώνεται από 17 έμπειρους συνεργάτες με πολυετή προϋπηρεσία. Η εμπειρία τους αυτή αποδεικνύεται σημαντικό πλεονέκτημα στις υπηρεσίες που προσφέρουν.


ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον όπου οι νέες τεχνολογίες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο ακολουθούμε την εξέλιξη αυτή. 
Την ακολουθούμε όχι από ανάγκη αλλά έχοντας σαν γνώμονα την βασική μας αρχή, ότι μέσα από το νέο και την γνώση του και μέσα από εξελικτικές διαδικασίες μπορεί μια επιχείρηση να πετυχαίνει τα καλύτερα αποτελέσματα.


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

Χρησιμοποιούμε πλήρως ηλεκτρονικά συστήματα τόσο για κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, όσο για κρατήσεις πλοίων ξενοδοχείων κλπ.


Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ο σημαντικότερος παράγοντας όμως για εμάς είναι ο παράγοντας άνθρωπος. Γνωρίζουμε ότι καμία μηχανή και εξέλιξη δεν θα υποκαταστήσει ποτέ την ανθρώπινη σχέση. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να περνάμε το μήνυμα ότι δεν θέλουμε να κερδίσουμε μόνο τον πελάτη, αλλά να κερδίσουμε τον άνθρωπο μέσα από την διάθεσή μας να εξυπηρετήσουμε και να το κάνουμε με χαμόγελο.


Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ

Ποτέ δεν ξεχάσαμε όμως τα βασικά χαρακτηριστικά που καταξιώνουν μια συναλλαγή: 

Αμεσότητα - Ποιότητα - Οικονομία 


Προσπαθούμε πάντα να έχει ο πελάτης μας την άμεση απάντηση, την καλύτερη ποιότητα στην υπηρεσία που του προσφέρουμε με την οικονομικότερη δυνατή τιμή.