Κως

Πληροφορίες για το Αεροδρόμιο της Κώ

 

Το αεροδρόμιο της Κω, ονομάζεται Ιπποκράτης, προς τιμήν του αρχαίου Έλληνα γιατρού, και βρίσκεται 27 χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Κω. Έχει τακτική συγκοινωνιακή σύνδεση με την πόλη, καθώς και υπηρεσίες ταξί.  

Η Κως συνδέεται με την Αθήνα με τακτικές πτήσεις, οι οποίες πληθαίνουν κατά την καλοκαιρινή περίοδο, και τις οποίες μπορείτε να αναζητήσετε μέσω του συστήματός μας για Αθήνα -Κω. Οι αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν απευθείας αεροπορικές πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Κω προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας είναι η Olympic Air, Aegean airlines. Το καλοκαίρι φτάνουν στο αεροδρόμιο της Κω και ναυλωμένες πτήσεις (charter flights) από όλη την Ευρώπη.

 

Μέσω του συστήματος κρατήσεων μας για Αεροπορικά εισιτήρια θα δίνουμε πάντοτε την δυνατότητα για Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια προς και από την Κω. Επίσης, σας δίνουμε πληροφορίες για τις Πτήσεις που συνδέουν την Αθήνα με την Κω. Υπάρχει και η δυνατότητα κράτησης εισιτηρίων και από την Κω για την Αθήνα, για όσους θέλουν να πεταχτούν στην πρωτεύουσα για δουλειές ή ολιγοήμερες διακοπές.