Μονοημερη κρουαζιέρα σε Πόρο-Υδρα-Aίγινα

Στις 08.15 αναχωρούμε για τα 3 πιο όμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού. 


Λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση, η ξεναγός θα σας ζητήσει να συγκεντρωθείτε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου για να γνωριστείτε και να σας δώσει όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πλοίο, το πρόγραμμα της μονοήμερης κρουαζιέρας και τα νησιά ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη η ημέρα σας.


Σε 2 περίπου ώρες φθάνουμε στον Πόρο που παρ’ ότι είναι το πιο μικρό από τα 3 νησιά έχει σαν πόλο έλξης το στενό κανάλι που χωρίζει το νησί από τις ακτές της Πελοποννήσου και προσφέρει μία καταπληκτική θέα στους επισκέπτες.
Παραμονή στον Πόρο περίπου 60 λεπτά,

Με την αναχώρηση του πλοίου από τον Πόρο, οι επιβάτες που έχουν επιλέξει να γευματίσουν στην πρώτη σειρά θα περάσουν στο εστιατόριο του πλοίου και οι υπόλοιποι στο σαλόνι ή στα καταστρώματα θα απολαύσουν τον ήλιο και τη θέα ταξιδεύοντας προς την Ύδρα. 

Σε μία ώρα και 15 λεπτά, με την είσοδό μας στο λιμάνι της Ύδρας, αντικρίζουμε τη νησιώτικη πολιτεία της και τα πανέμορφα σπίτια με τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική που απλώνονται αμφιθεατρικά μπροστά μας. 

Και αν αυτό σας γοητεύσει, μόλις αποβιβαστείτε και αρχίσετε να περπατάτε στα σοκάκια της Ύδρας ή κάνετε μία βόλτα με τα γαιδουράκια, τότε η γνωριμία με αυτό το νησί θα σας συναρπάσει. 

Έχετε 2 ώρες για να απολαύσετε μία γεύση από την Ύδρα και να επιστρέψετε στο πλοίο όπου θα σας περιμένουν όπως όταν γυρίζετε σπίτι σας, με το τραπέζι στρωμένο για να γευματίσετε

 

Το δίωρο ταξίδι μέχρι την Αίγινα θα κυλήσει γρήγορα, 

Η Αίγινα είναι το μεγαλύτερο από τα 3 νησιά και επειδή έχει πολλά ενδιαφέροντα εκτός του λιμανιού σας προσφέρουμε 2 επιλογές με τις εκδρομές που διοργανώνουμε. 

Η πρώτη επιλογή είναι η εκδρομή με πούλμαν στο Ναό της Αφαίας, ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού που είναι σύγχρονος του Παρθενώνα και μέρος του Ιερού Τριγώνου της αρχαιότητας. 

Χτισμένος πάνω στην κορυφή του λόφου που δεσπόζει στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας με μοναδική θέα την Αθήνα, τον Πειραιά και τη Σαλαμίνα. 

Η ξεναγός μας θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες και στη συνέχεια μία στάση στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου για να ανάψουμε ένα κεράκι και να απολαύσουμε την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση της εκκλησίας. 

Διασχίζοντας το νησί βλέπετε τις ομορφιές του και επιστρέφετε στην πόλη της Αίγινας. 

Η δεύτερη επιλογή είναι η πανοραμική εκδρομή με πούλμαν. 

Σ’ αυτήν την εκδρομή χωρίς την επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο, έχετε την ευκαιρία να κάνετε το γύρο του νησιού, βλέποντας την πανέμορφη φύση του, την Παλαιοχώρα, την εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου (χωρίς να την επισκεφθείτε), τις φυτείες με τις φιστικιές, για να καταλήξετε να απολαμβάνετε το ούζο σας και το μεζεδάκι που θα σας προσφέρουμε, χαλαρώνοντας δίπλα στη θάλασσα. 

Οι παραπάνω εκδρομές είναι προαιρετικές και πωλούνται επί του πλοίου. 

Η μπορείτε να παραμείνετε στην πόλη της Αίγινας για μια βόλτα με τον αραμπά ή ένα καφέ στην παραλία. 

Αν νομίζετε ότι η μονοήμερη κρουαζιέρα έφτασε στο τέλος της, κάνετε λάθος. Τώρα θα ζήσετε το αποκορύφωμα της κρουαζιέρας. 

Τι καλύτερο από ένα ελληνικό παραδοσιακό γλέντι με χορούς, τραγούδια και αυθεντικές στολές από όλα τα μέρη της πατρίδας μας. 

Οι χορευτές μας, η ορχήστρα και οι πλοιοσυνοδοί, μία παρέα με εσάς, γλεντάμε μέχρι την στιγμή που ανοίγουν οι πόρτες και βρισκόμαστε στο λιμάνι. 

Θα σας αποχαιρετίσουμε όλοι μαζί και θα περιμένουμε να σας ξαναδούμε!

Aναχώρηση πλοίου 08:15 και επιστροφή 19:15


Αναχωρήσεις καθημερινά τιμές 75 ευρώ ενήλικας, 50 ευρώ παιδί κάτω τον 12 ετών

Η τιμή περιλαμβάνει διατροφή πάνω στο πλοίο


Υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς από ξενοδοχεία κεντρικά της Αθήνας ή παραλιακά με επιπλέον επιβάρυνση.

Για κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων επικοινωνήστε μαζί μας στο +30-210-3242676

Για κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων επικοινωνήστε μαζί μας στο +30-210-3242676