Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας με τον διακριτικό τίτλο SALINA TRAVEL LTD-ΣΑΛΙΝΑ ΤΡΑΒΕΛ ΕΠΕ ιδρύεται το 1990 με έδρα το κέντρο της Αθήνας


Είναι μέλος της ΙΑΤΑ, ΗΑΤΤΑ, PETAGA και επιμελητηρίων όπως ΕΜΠΟΡΙΚΟ  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ και ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟ.


Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Είναι ότι το μέλλον και ελπίδα στην ζωή και στις δουλειές είναι το νέο και η διαρκής εξέλιξη, που πρέπει όμως να στηρίζονται σε στέρεες βάσεις από το παρελθόν.
Το όνομά της δημιουργείται συνδυαστικά από το επώνυμο του ιδρυτή της και τα ονόματα των δύο παιδιών του, θέλοντας ακριβώς να δώσει το στίγμα της.


ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΜΑΣ

Η βάση που στηρίξαμε την δουλειά μας είναι η 25ετής παρουσία μας στον χώρο του τουρισμού και η πολύτιμη εμπειρία μας που αποκτήθηκε τα χρόνια αυτά.
Τα χρόνια αυτά κτίζουμε καθημερινά με σοβαρότητα και συνέπεια την σχέση μας με τον πελάτη μας προσπαθώντας να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σε αυτόν.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Όραμά μας είναι να μην εφησυχάσουμε από το καλό αποτέλεσμα, αλλά πάντα να έχουμε την διάθεση με νέες μεθόδους και πρακτικές να μπορούμε να βελτιώνουμε και εξελίσσουμε τις παροχές μας αυτές.

 

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στόχος μας ήταν να φτάσουμε ψηλά γνωρίζοντας ότι έτσι μόνο μια επιχείρηση είναι διακριτή και μπορεί να τυγχάνει εμπιστοσύνης από τον πελάτη της.


Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΣ

Είναι ότι από τα πρώτα έτη λειτουργίας μας και έως σήμερα κατορθώνουμε να συμπεριλαμβανόμαστε στα πρώτα δέκα γραφεία στην Ελλάδα από πλευράς παραγωγής αεροπορικών εισιτηρίων, θέση διακριτή τόσο για τους προμηθευτές όσο και τους πελάτες μας.


Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΑΣ

Στηρίχτηκε στην αντίληψη ότι ο σημερινός ταξιδιώτης έχει ανάγκες από πολλές και διάφορες υπηρεσίες και έτσι χρόνο με το χρόνο εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες μας για να καλύψουμε τις ανάγκες του αυτές.