Πάμε 25η Μαρτίου Αγία Πετρούπολη;

Saint Petersburg
7

Πάμε Αγία Πετρούπολη με το Salina Travel;

Τι θα λεγάτε για ένα μοναδικό 5ήμερο ταξίδι στην Αγία Πετρούπολη την 25η Μαρτίου με το Salina Travel;

 

Αξιοποιήστε την 25η Μαρτίου και ταξιδέψτε με το Salina Travel στην Βόρεια Πρωτεύουσα, την Αγία Πετρούπολη.

 

Η Αγία Πετρούπολη, ιδρύθηκε το 1703 από το Μεγάλο Πέτρο ως το παράθυρο της Ρωσίας στην Ευρώπη και αποτελεί την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ρωσίας. Η Αγία Πετρούπολη εντυπωσιάζει με την χρηστική και διακοσμητική της αρχιτεκτονική και ουσιαστικά ολόκληρη η πόλη αποτελεί ένα ανοιχτό μουσείο του μπαρόκ και του νεοκλασικισμού που διανθίζεται από εντυπωσιακά πάρκα, αγάλματα και κήπους. Χτισμένη στις εκβολές του ποταμού Νέβα και έχει χαρακτηριστεί «Βενετία του Βορρά» και «Πόλη των 300 γεφυρών» αν και συνολικά οι γέφυρες της ξεπερνούν τις 800. Καθόλου τυχαία λοιπόν, η πόλη της Αγίας Πετρούπολης έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO σε Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς.

 

Περπατήστε, λοιπόν, στην Λεωφόρο Νιέφσκι, στην πλατεία Καλών Τεχνών και απολάυστε τα φωταγωγημένα κτήρια, τους ναούς, τα παλάτια και τα μνημεία από την εποχή των Τσάρων. Θαυμάστε το Ναυαρχείο, το νησί Βασιλιέβσκι, την εντυπωσιακή θέα του κτηριακού συμπλέγματος του Μουσείου Ερμιτάζ με το Χειμερινό Ανάκτορο, τους ναούς της Παναγίας Καζάνσκαγια, του Αγίου Ισαακίου και της Αναστάσεως, τα παλάτια και τις κατοικίες των πλουσίων και των αριστοκρατών της τσαρικής Ρωσίας όπως το Μαρμάρινο παλάτι, τα παλάτια των Στρόγκανοβ, των Γιουσούποβ και των Σερεμέτιεβ, όπως επίσης την λεωφόρο Μοσκόβσκι, την πλατεία της Νίκης με τον οβελίσκο αφιερωμένο στην πολιορκία του Λένινγκραντ, τα θέατρα Μαριίνσκι (πρώην Κίροφ), Αλεξανδρίνσκι και Μιχάηλοβσκι, τις πλατείες του Ανακτόρου, του Αγίου Ισαακίου, των Καλών Τεχνών και των Δεκεμβρηστών (Σενάτσκαγια), το Πεδίο Άρεως, τον Καλοκαιρινό Κήπο και πάρα πολλά άλλα.

 

Απαραίτητη φυσικά και μια περιήγηση στο Μουσείο Ερμιτάζ το τρίτο παγκοσμίως σε μέγεθος και το μεγαλύτερο σε συλλογές που φιλοξενείται σε ένα συγκρότημα έξι κτιρίων, τα παλαιά Χειμερινά Ανάκτορα, στις όχθες του ποταμού Νέβα. Οι θρυλικές συλλογές του Μουσείου Ερμιτάζ αριθμούν πάνω από 3 εκατομμύρια εκθέματα και καλύπτουν ιστορικές περιόδους από την προϊστορία μέχρι και τη σύγχρονη εποχή. Ανάμεσα στα σημαντικά εκθέματα του μουσείου, περιλαμβάνεται η συλλογή έργων δυτικοευρωπαϊκής τέχνης με έργα των Λεονάρντο ντα Βίντσι, Ωγκύστ Ροντέν, Ρέμπραντ, Ανρί Ματίς, Πάμπλο Πικάσσο, Πωλ Σεζάν, Πωλ Γκωγκέν, Κλωντ Μονέ και άλλων. Φιλοξενούνται ακόμα εκθέματα από την αρχαία Ελλάδα, την Αίγυπτο και τη Ρώμη, καθώς και μεγάλες συλλογές ειδών κοσμηματοποιίας.

 

Μη χάσετε την προσφορά μας και απολαύστε τώρα ένα 5ημερο στην Αγία Πετρούπολη με το Salina Travel από € 490.00 και αναχώρηση στις 25.03.2015.

 

Επωφεληθείτε σήμερα από την προσφορά μας και επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Περιλαμβάνονται:

 

  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με ημιδιατροφή (πρωινά & δείπνα βάση προγράμματος). Τα ξενοδοχεία δεν διαθέτουν τρίκλινα δωμάτια, είναι δίκλινα δωμάτια με προσθήκη πτυσσόμενης κλίνης (ράντσο).
  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης για πτήσεις μέσω ενδιάμεσων σταθμών βάση προγράμματος: Αθήνα-Αγία Πετρούπολη-Αθήνα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης. Ταξιδιωτική ασφάλεια (καλύπτει άτομα έως 70 ετών)
  • Μεταφορές στην Αγία Πετρούπολη βάση προγράμματος
  • Ελληνόφωνες ξεναγήσεις από τοπικούς επαγγελματίες ξεναγούς, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

 

s/man:02

Φωτογραφίες

Για κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων επικοινωνήστε μαζί μας στο +30-210-3242676

Για κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων επικοινωνήστε μαζί μας στο +30-210-3242676