Ασφάλεια συναλλαγών με πιστωτική κάρτα

  • Για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, η EUROBANK (στην οποία γίνεται η τελική συναλλάγή με την πιστωτική σας κάρτα) χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer).

  • Το SSL είναι ο πλέον αξιόπιστος φορέας για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του internet, σε παγκόσμια κλίμακα. Με αυτή την τεχνολογία, κάθε στοιχείο που καταχωρείτε στο site μας κωδικοποιείται πριν βγει online και σε συνέχεια διερευνάται η αυθεντικότητα του μηνύματος και του server.

  • Σημειώνουμε οτι το salina-travel.gr δεν έρχεται με κανέναν τρόπο σε επαφή με τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας γιατί η συναλλαγή γίνεται εξολοκλήρου στο περιβάλλον της EUROBANK, για την μέγιστη ασφάλεια και προστασία των δεδομένων αυτών.

Λίγα λόγια για το SSL (Secure Sockets Layer)

  • Τα SSL βγαίνουν σε 2 κλίμακες, 40-bit και 128-bit. Όσο μεγαλύτερη είναι η κλίμακα, τόσο πιο δύσκολο είναι να παραβιαστεί το κωδικοποιημένο μήνυμα. Εμείς χρησιμοποιούμε SSL 128-bit, το οποίο είναι ένα τρισεκατομμύριο φορές δυνατότερο από τα αντίστοιχα των 40-bit.

  • Επίσης, η EUROBANK (μέσω της οποίας γίνονται οι ηλεκτρονικές πληρωμές των συναλλαγών σας) διαθέτει ψηφιακό πιστοποιητικό προστασίας από τη Verisign, Inc., τη διεθνώς αναγνωρισμένη ως ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παροχής προστασίας συναλλαγών και δεδομένων μέσω internet.

Πιστοποίηση από την Verisign

  • Η Verisign, κάθε φορά που εισέρχεστε σε σελίδα που πρόκειται να γίνει συναλλαγή στοιχείων, παρουσιάζει ένα λουκετάκι κάτω δεξιά στην οθόνη σας, που βεβαιώνει ότι η συναλλαγή σας προστατεύεται.

Τέλος, προσωπική επιπλέον ασφάλεια αποτελεί το password που έχετε κάνοντας εγγραφή (registration) πριν πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε κράτηση.

  • Για να παρουσιαστεί οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη και το password.

  • Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάσσετε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων.

  • Oλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.salina-travel.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.